• 0
      1. Your cart is currently empty.
    • item(s)0,00
March 21, 2021 Robin

Het is tijd, de hoogste (en laagste) tijd…

De tijd, een interessant fenomeen… “Wat gaat de tijd toch snel” is een vaak gezegde zin als we terugkijken op een langere periode in ons leven. En ingezoomed kan een moment soms eeeeeindeloos duren, bijvoorbeeld als je aan het wachten bent in onzekerheid; “Gaat deze situatie nog ooit voorbij!?”. De tijd… Allemaal heel logisch? Of een projectie van ons brein om mentaal vat te krijgen op de ‘situatie’ waar we ons in begeven? De tijd zal het leren 😉

Alweer 2 jaar geleden verlieten we Zuid Engeland (wat gaat de tijd toch snel), ons thuis tot dat moment. Fysiek & emotioneel…

Een plek vol prachtige natuur met ruige rotskusten, heuvels, bossen en rivieren. Vaak denken en voelen we nog terug naar die mooie tijd; de natuur, de connectie met onze mede studenten en vrienden voor het leven. De inspirerende lessen van Master Choy. Onze harten zijn nog vol van deze prachtige periode in ons leven.

Dat was een andere fase, een ander leven lijkt het soms, een soort time capsule van tijdloosheid. Onze leraar Master Choy noemde het vaak een pressure cooker waar mensen binnen korte tijd levens vaardigheden opdoen en in korte tijd klaargestoomd worden voor welke uitdaging dan ook.

Een van de beste keuzes in ons leven toen geeft ons nu de mogelijkheid om mensen te inspireren met deze handvaten voor een fijn, vredig en gelukkig leven. Geen dag gaat voorbij zonder onze Rainbow Tai Chi & chi kung oefeningen. Logisch voor ons; als iets dag in dag uit voor je werkt, stop je daar ook niet mee.

rainbow tai chi chi kung robin zhineng chi kung in the uk

Sinds we 2 jaar geleden uit England vertrokken, zijn we 4 maanden op reis geweest naar India & Nepal, mochten ons kindje Flo ontvangen en gezond zien groeien, hebben onze eigen bedrijven weer gezond en duurzaam gemaakt, zijn wederom 2 maanden op reis geweest en zijn een duurzame & zorgzame stichting gestart met 2 van onze beste maatjes op deze aardbol. Ondertussen zitten we globaal in een bijzondere tijd… Waarin veel en snel gebeurt. Een turbulente tijd waar het stilste punt, net als in de natuur, te vinden is in het oog van de storm.

In de afgelopen tijd hebben we ook een online/digitale Rainbow Tai Chi cursus opgenomen in het Nederlands. De website is nog grotendeels in het Engels, gemaakt in onze Engeland periode, maar na een aantal verzoeken hebben we ook alvast de online cursus pagina in het Nederlands gezet. Mocht je het leuk vinden om te zien waar deze online cursus over gaat en meer praktische details willen weten, klik dan hier. Ook geven we in deze tijd privélessen, hierover vind je meer informatie op deze pagina.

Wat een mooie jaren zijn het voor ons geweest vol inspiratie, motivatie, uitdagingen, creatieve spanning en positieve explosies! En ook nu is de creatieve spanning nog goed te merken met de opzet van stichting Phood Farm. Het ‘zijn’ met die intensiteit en het ongewisse is iets waar wij de Rainbow Tai Chi & Chi Kung tools dagelijks voor inzetten om zo weer terug te komen bij balans en interne rust.

We kijken uit naar de aanstaande jaren, nu in dit moment…

en_USEnglish